Er du vores nye stjernereporter?

Copenhagen Towers er en af Danmarks ældste og største amerikansk fodboldklubber. Vi har masser af historier at fortælle, men ikke nok folk til fortælle dem. Vil du være med?

Du bliver en del af Towers Media, en gruppe af mennesker med det til fælles, at vi elsker amerikansk fodbold. Towers giver os mulighed for at udleve de ting, som interesserer os. Nogle er fotografer, andre videografer. Andre igen skriver, mens andre laver grafik og webdesign. Vi har folk, som styrer vores sociale platforme.

Men vi mangler folk, som elsker at skrive. Vi skriver optakter til kampe, referater af kampe. Interviews med spillere, nyheder om importspillere. Featureartikler til kampprogrammer. Vi skriver.

Men vi er ikke nok. I en klub med otte hold fordelt fra U10 til eliteholdet og både tackle og flag football mangler vi simpelthen en skarp pen.

HVIS DET ER DIG, SÅ GIV LYD……!

Vi kan ikke tilbyde dig andet end en plads i det vi kalder vores Purple Familie. Vi kan ikke tilbyde løn eller kompensation, men vi kan love dig at du får alle muligheder for at folde dig ud.

Kontakt os direkte per mail hvis du er interesseret!

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer