Grin, godt kammeratskab og masser af spilleglæde på Towers Field!

Af Jakob Munksgaard

Selvom det var blæsende og regnen silede ned, lod det ikke til at bekymre de omkring 60 drenge, der var mødt op på Towers Field til scrimages (træningskampe) mellem U12 og U14 holdene fra Herlev Rebels, Frederikssund Oaks og Copenhagen Towers. Der blev spillet, grinet og rygklappet, og drengene så ud til at have en god dag med Football i Gentofte.

Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich

Det hele startede med fælles opvarmning og forskellige træningsøvelser, hvor holdene og trænerne var blandet og spillerne fik prøvet at træne sammen med andre spillere end dem de er vant til at træne med. Efter de indledende øvelser gik holdene over til regulære træningskampe mod hinanden.

Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich

Alle tre klubber stillede med selvstændige hold i både U12 og U14. Trænerne havde forinden talt sammen om hvilke udfordringer og muligheder der var for at udvikle drengene, og alle tog hensyn til hinanden. Kampene forløb godt, og der var god indbyrdes forståelse imellem holdene, og spillerne hjalp hinanden mellem spillene. Spillere der blev tacklet i jorden blev hjulpet op af modstanderen og fik et opmuntrende rygklap, og der var masser af kammeratskab mellem holdene.

Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich
Foto: Ralf Dietrich

Alt i alt var det en god dag med masser af smil og spilleglæde hos alle spillerne. Fair play og spilleglæde er i højsædet på U10/U12/U14 holdene, og det så man tydeligt denne regnvejrsfulde lørdag. Ja, og vejret? Det var mest noget der bekymrede forældrene, der stod og puttede sig i teltene eller hentede varm kaffe i klubhuset. De unge spillere lod sig ikke gå på af det.

Tak til Herlev Rebels og Frederikssund Oaks for en god dag!

Flere billeder af en vidunderlig dag findes på Towers facebook side!

Foto: Ralf Dietrich

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer