Trænings camp med stor success

Af George Flokas

Den 1. og 2. august blev en af de største fodbold camps I Europa afholdt.
Værten Desmond Cooper, grundlægger af DC9fit, havde inviteret nogle af de største navne af både spillere og trænere med fra hele Europa, for i fællesskab at få kulturen for amerikansk fodbold i Europa til at vokse.


Iblandt disse store navne deltog blandt andre to af vores egne importspillere og trænere; nemlig Calvin Stitt, seniorholdets quarterback og Will Sewell, den defensive ende. Begge spillede en stor rolle i coachingen under afholdelsen af selve campen.
Da kulturen for amerikansk fodbold i Europa fortsat vokser, er vi glade for at se bevægelser som denne i Odense og endnu gladere for at se at vores egne spillere og trænere deltager og er ligeså involverede, som Calvin og Will.

Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo
Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on email
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer