Trænings camp med stor success

Af George Flokas

Den 1. og 2. august blev en af de største fodbold camps I Europa afholdt.
Værten Desmond Cooper, grundlægger af DC9fit, havde inviteret nogle af de største navne af både spillere og trænere med fra hele Europa, for i fællesskab at få kulturen for amerikansk fodbold i Europa til at vokse.


Iblandt disse store navne deltog blandt andre to af vores egne importspillere og trænere; nemlig Calvin Stitt, seniorholdets quarterback og Will Sewell, den defensive ende. Begge spillede en stor rolle i coachingen under afholdelsen af selve campen.
Da kulturen for amerikansk fodbold i Europa fortsat vokser, er vi glade for at se bevægelser som denne i Odense og endnu gladere for at se at vores egne spillere og trænere deltager og er ligeså involverede, som Calvin og Will.

Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer