Glædelig jul og et godt nytår

2020 har været et af de år, hvor der kun er TO ord at sige..

TUSIND TAK!

 Tusind tak til dig, der er ny i klubben for at tage en chance midt i en corona-tid.
Tusind tak til dig, der er mødt til træning og til dig, der som holdleder, forælder eller anden frivillig har taget en ekstra (stor) tørn, så vi stadig har kunnet spille inden for de forskellige rammer, der har været henover året.
Tusind tak til dig, der som fan og tilskuer, har støttet alle vores hold og fået et klubliv til at fungere trods social afstand og begrænsninger.
 Og ikke mindst tusind tak til vores fantastiske trænere, der har gjort alt, de kunne, for at give en sjov og lærerig sports-oplevelse til hver eneste træning.

Som klub har vi klaret skærene i 2020 godt:
Vi har sammen formået at fastholde vores fremgang fra sidste år, så vi går på juleferie med 95 spillere fra U12 til U19.
Senior-holdet har fastholdt en rigtig god trup med mange erfarne spillere og en masse ungt potentiale, som vi glæder os til at se i en ordentlig turnering næste år.

Næste års fokus er at holde fast i de gode trænere og de gode oplevelser, få flere medlemmer, flere aktive frivillige og flere sponsorer.

Vi håber på et 2021 med masser af solskin, forsamlinger på 500+ og træninger på kryds og tværs – i hvert fald som året skrider frem – og endnu flere smil og ”GoTowers”-råb.
Indtil da vil jeg på egne og bestyrelsens vegne ønske dig og din familie
En rigtig glædelig jul og et godt nytår
Jakob Munksgaard
Formand
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer