Towers U19 åbner sæsonen med et W

På en lørdag fyldt med uvante forsamlingsregler, og alt for længe siden at U19 truppen sidst var i gang for alvor, åbnede Copenhagen Towers 2021 sæsonen mod det nye mix-hold fra Kronborg Knights / Slagelse Wolfpack / NVS Warriors (“KWW”).

Af Towers Media

Der skulle ikke gå længe, før de første point blev sat på tavlen. KWW måtte se sig nødt til at punte efter at have rykket ‘sticks’ en enkelt gang på kampens første drive. Et højt snap betød Towers bold på KWW’s 1-yard-linje. På første offensive spil tromler Towers kaptajn RB #2 August Lillie ind over goalline, og sætter efterfølgende også de 2 ekstra point på tavlen selv.

KWW punter igen hurtigt på efterfølgende drive, hvor DE #87 Victor Soler-my får blokeret, og dermed igen giver Towers offensiv en flot start på KWW’s banehalvdel.

Her finder QB #6 Oscar Ahle hurtigt WR #4 Martin Due på en 32-yard dyb Post-rute over midten. Towers må dog se sig stoppet efter 4 forsøg i redzone (inden for 20-yard-linjen).

Temaet i 2. quarter skulle vise sig at være meget delevenligt for begge hold, uden de helt store momentum-ændringer. DT #51 Bastian Johannessen får hænderne på endnu et KWW punt, og en af dagens helt store performances udspiller sig imens, da DE #14 Sofus Greiffenberg tager hul på sin første af 8,5 sacks på dagen!

Towers store defensive linje får lukket ned for KWW’s offensiv, mens Towers offensiv heller ikke producerer mange yards – Stillingen ved halvleg er 8-0 til Towers.

Towers’ angreb – Foto: Michael Jensen

“Der er mange læringer fra i dag, og en masse vi skal arbejde på inden vi møder endnu et godt hold næste uge, men helt bestemt også mange positive overraskelser. Vores defense gør det virkelig flot i dag, specielt Sofus (Greiffenberg) og William Allentoft på Safety var imponerende. Vi har set mange skader for nyligt, så det er fantastisk at vores yngre årgange kan steppe op, og performe så stærkt i dag på tværs af banen.

Men det bedste vi så i dag, er hvor meget drengene har hinandens ryg – Sådan et sammenhold vinder mesterskaber.” sagde Head Coach Christian Lisby.

2. halvleg skulle vise sig at have en helt anden atmosfære. På første offensive spil efter kickoff, åbner Towers QB #10 Albert Storr-Hansen med et dybt kast og en 69-yard touchdown til WR #12 Gustav Lüchau (2pa Good – Run RB #2 August Lillie).

KWW må endnu engang punte hurtigt, men får bolden tilbage efter et ‘muffed’ punt catch.

Towers LB #21 Phillip Balslev tager dog bolden tilbage på efterfølgende spil, med en interception og et 18-yard return.

Efter et par tunge løb fra RB #29 Adrian Ravn, formår QB #6 Oscar Ahle at undvige en blitz med manér, og et perfekt spin move og scramble senere, finder WR #14 Sofus Greiffenberg sig selv i end zone med bolden (2pa No-Good). 22-0 til Towers.

Touchdown Towers – Foto: Michael Jensen

Men KWW lægger sig ikke ned, og svarer igen med et kickoff return hele vejen til Towers 35-yard-linje, hvorefter Towers defensiv hurtigt lukker KWW ned med et hårdt sack fra DE #87 Victor Soler-my og meget pres på KWW’s offense.

Næste drive for Towers offensiv ser heller ikke godt ud, indtil RB #20 Adrian Lindeloff finder 19 yards på en lang 3. down og 18. Drivet bliver ikke meget længere, og KWW overtager bolden med blod på tanden.

KWW QB #1 Victor Bæk finder KWW WR #13 Jonathan Ahrenkilde på et veludført dobbeltmove. Begge spillere lukker drivet med et højt kast og KWW’s eneste touchdown på dagen (2pa Good – Run QB #1 Victor Bæk). 22-8 til Towers.

Towers rykker langsomt bolden 46 yards på efterfølgende boldbesiddelse, med stærke løb fra RB #29 Adrian Ravn og QB #6 Oscar Ahle, men bliver til sidst stoppet på 4. down og 1.

Tackling – Foto: Jesper Nielsen

Et par drives senere, sætter Towers DE #14 Sofus Greiffenberg kampens sidste point på tavlen med endnu et sack i KWW’s egen endzone og dermed en Safety – 24-8 til Towers.

Kort tid efter tager kampens stemning en drejning, da KWW #78 Mikkel Abildskov slår Towers QB i hovedet. Dette ender ud i en ejection til både KWW #78 og Towers #29, og dermed en kamps karantæne.

Kampen slutter 24-8 til Towers U19, som dermed er 1-0 for sæsonen.

Næste kamp for Towers U19 er ude på søndag d. 16. maj kl. 14.00 mod Frederikssund Oaks (Adresse: Frederikssund Idrætsby, Bonderupvej 2, 3600 Frederikssund)

Sejrsjubel – Foto: Michael Jensen
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer