Nationalligaen står for døren

Towers tager hul på den nye Nationalligasæson d. 22. maj, når Aab 89ers kommer på besøg. Derefter står yderligere fem kampe i grundspillet på programmet inden 2021-sæsonen afsluttes med slutspil i efteråret.

Af Jens Rørbye

En Nationalliga med fire hold og ingen tilskuere på lægterne kunne lede tankerne tilbage til omkring 1990, men det er realiteterne i et Corona-ramt Danmark i 2021. Flere klubber har måttet opgive at stille op i denne sæson, så ligaen består af Aab 89ers, Søllerød Gold Diggers, Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers.

Hvert hold møder de øvrige klubber en gang på udebane og en gang på hjemmebane, hvilket vil sige, at sæsonen består af seks kampe for hvert hold.

Ved afslutningen af grundspillet står Nationalligaen i den uvante situation, at alle hold går videre til slutspillet. De to højst-seedede hold vælger modstander blandt de to lavest-rangerede hold og får hjemmebane i de to semifinaler. De to semifinalevindere mødes så i Mermaid Bowl 32 i oktober.

Det er endnu uvist hvornår vi kan tage imod tilskuere og hvor mange det så bliver. Vi håber på at kunne åbne portene allerede mod Aab 89ers – om ikke andet, så på klem. Hold godt øje med vores webside og sociale medier. Hvis vi kan byde velkommen til TowerNation, så bliver beslutningen formodentlig taget få dage inden kampen.

I år vises flere af Towers’ kampe live på TV på Sport Live. Kampene bliver spillet i prime time, lørdag aften kl. 19:00. Ring til din TV-udbyder og tilkøb Sport Live. Se kampkalenderen her, men vær forberedt på ændringer.

Sæsonstarten er lørdag, d. 22. maj kl. 19:00.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer