Towers får hjemmebane i semifinalen d. 29. september!

Af Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers har haft et fantastisk år hvor det er blevet til stor succes både internationalt og i den hjemlige lige. Holdet har ikke tabt til et dansk hold siden april 2017 og er således gået ubesejret gennem grundspillet i år.

Derfor er Towers første seedet i slutspillet, hvilket betyder, at de er oversiddere i wild card runden og direkte kvalificeret til semifinalen hvor holdet får hjemmebane.

Fotograf Nini Blentved

Semifinalen spilles lørdag d. 29. september kl. 16 på Gentofte Stadion. Modstanderen er endnu ukendt men bliver det lavest seedede hold der kvalificerer sig til semifinalen.

I det hele taget er der lagt op til en festlig dag på Gentofte Stadion, da Towers i samarbejde med DAFF som for kamp arrangerer DM finalen i flag football også kaldet Dannebrog Bowl.

Desværre tabte Towers’ flag football hold Copenhagen Barbarians semifinalen til Herlev Rebels. Dannebrog Bowl står derfor mellem Herlev Rebels og Søllerød Golddiggers. Towers er dog repræsenteret på banen, da tight end Phillip Thue også spiller flag football hos Herlev Rebels. Det bliver derfor en travl dag for Phillip, der skal spille med i begge kampe.

 

Dannebrog Bowl starter kl. 14 og slutter kort før NL semifinalen, så der er lagt op til en festlig dag på Gentofte Stadion med masser af action. Boderne er åbne hele dagen, og Ronaldo kommer selvfølgelig og serverer sine legendariske flæskestegssandwich og pølser. Portene åbner kl. 13. Entré koster 50 kr. og giver adgang til begge kampe.

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer