Towers indgår samarbejde med Compose!

Af Jakob Munksgaard

Towers media er i rivende udvikling og nu bliver de endnu stærkere på videoområdet.

Copenhagen Towers har netop indgået samarbejde med Compose.dk, der laver videoer og grafisk arbejde til alle online platforme. Compose hjælper virksomheder med at optimere online markedsføringen, og styrker virksomheders brand med de helt rigtige videoer. Compose er drevet af Andreas Støckel Strøe, Michael Lu og Jacob Kinze, som har en baggrund inden for multimediedesign og digital konceptudvikling.


Hos Towers er der stor glæde over det indgåede samarbejde. ”Towers media har haft vokseværk det sidste år men vi har manglet lidt på videodelen. Derfor glæder det mig utroligt meget at en virksomhed som Compose.dk vil hjælpe med at lave små film af kampene” udtaler Ralf Dietrich, medieansvarlig i Towers.

Planen er at Compose skal optage små videoer af Towers kampe og træning, som kan bruges til at vise klubben frem på de sociale medier. ”Vi er godt dækket ind i Towers media på billedområdet, hvor vi har nogle rigtig dygtige fotografer. Nu får vi også nogle rigtig kompetente folk til at lave små film. Planen er at der skal laves film af både elite- og ungdomskampe. Vi er rigtig stolte af at Compose valgte at indgå et samarbejde med os” fortsætter Ralf Dietrich.


Hos Compose er der også glæde over aftalen. ”Vi er rigtig glade for at indgå dette samarbejde med Towers. Vi er en virksomhed i hastig vækst på samme måde som Towers er. Klubben er de bedste i landet med en stigende tilskuerinteresse og vi er rigtig glade for at blive en del af det. Der er ingen tvivl om at det bliver rigtig fedt at komme i gang med at lave videoer. “Vi glæder os til at lave nogle rigtig fede videoer til Towers fans og spillere ” udtaler Andreas fra Compose

Compose var ude og optage en lille video til kampen mod Razorbacks og samarbejdet skydes for alvor i gang til Towers semifinale lørdag d. 29. september kl. 16 på Gentofte Stadion.

Vi ønsker Compose velkommen i Towers familien og du kan finde virksomheden enten på Internettet eller på Facebook.

Den første resultat af samarbejde mellem Towers Media og Compose findes her:

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer