Nye offensive kræfter i Towers

Af Jens Rørbye

Tre store danske profiler har valgt at skifte til Towers i vinterpausen. Mark Peters, Rasmus Carøe og Mikkel Enevoldsen styrker spillertruppen i 2019.

Kort efter nyheden om quarterback Danny Higgins havde lagt sig kan vi nu glæde os over at få tilgang af endnu tre meget dygtige spillere. Denne gang er det tre danske spillere med landsholdserfaring.

Running back Rasmus Carøe, wide receiver Mikkel Enevoldsen og Mark Peters, der spiller både safety, linebacker og offensive line, har senest spillet for Copenhagen Tomahawks i Valby. Da Tomahawks efter kvalifikationsspillet måtte forlade Nationalligaen tvang det Rasmus Mikkel og Mark til at overveje deres fremtid.

Med 10 års erfaring var det muligheden for at være med på højeste danske plan, som gjorde forskellen for den 27-årige Rasmus Carøe: ” Jeg har prøvet igennem 10 år at være en del af at bygge Tomahawks op, med forhåbninger om at det blev en klub og et hold der kunne konkurrere på NL niveau. Men efter en opbyggende sæson og to nedrykninger fra Nationalligaen måtte jeg desværre erkende at hvis jeg ville have det ud af football jeg ville, inden jeg må trække stikket, så skulle det være nu.”

Photo: SBCphoto

 

På samme måde ser 25-årige Mikkel Enevoldsen Towers som et naturligt valg med tanke på de muligheder klubben byder på i 2019: ”De planer der er lagt for Towers næste år og det europæiske eventyr der venter, synes jeg er super spændende!”

Photo: Copenhagen Tomahawks

Ikke overraskende lagde den 28-årige Mark Peters vægt på mange af de samme ting, som Rasmus og Mikkel, men tilføjede dog: ”Jeg valgte Towers, da jeg følte det en god kombination af trænerene, træningerne, spillerne, playbook og især fordi jeg har savnet fætter John.. [hold manager John Skjørbæk]”

Photo: Copenhagen Tomahawks

De tre spillere bringer samlet set 32 års football erfaring på klubniveau med sig. Derudover har alle tre landsholdserfaring fra A-landsholdet og i Rasmus Carøe også fra ungdomslandsholdet.

Rasmus er også den eneste, som står overfor sit første klubskifte, da han har spillet hele sin karriere hidtil i Tomahawks. Mark startede sin football-karriere som juniorspiller hos Herlev Rebels inden han fortsatte hos Tomahawks (dog med en afstikker tilbage til Rebels på seniorniveau). Mikkel har spillet tre forskellige positioner i tre forskellige klubber. Inden han blev receiver hos Tomahawks, var han defensive back hos Skjern Trojans og allerførst running back hos Ringkøbing Eagles.

Photo: SBCphoto

Headcoach Peter Herbild er begejstret for at de tre har valgt at spille i purple uniformer næste år: ”De tre spillere er en markant forstærkning af Towers’ offense, og vi har store forventninger til deres bidrag i 2019, både nationalt og internationalt. De kommer alle til klubben med store ambitioner om at spille fodbold på internationalt niveau, og derfor ser vi det som et perfekt match.”

Udover muligheden for at spille internationalt, så glæder alle tre sig til at konkurrere med og træne med det bedste Danmark har at byde på. Rasmus uddyber: ”For mig handler det bare om at komme ud og spille så meget som overhovedet muligt og vise hvad jeg kan. Faktisk mest overfor mig selv. Jeg ville hade at kigge tilbage om nogle år og ikke føle at gav den alt.”

Photo: Copenhagen Tomahawks

”Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske og jeg vil ud og bevise hvad jeg kan præstere overfor mig selv, men selvfølgelig også overfor alle andre i ligaen!” forklarer Mikkel, mens Mark tilføjer ”Jeg skal lære rigtig meget football, det bliver fedt at være i et miljø som over hele linjen prioriterer football og virkelig dyrker det”

Som footballspillere og personer har de tre meget til fælles. På et enkelt punkt skiller Mark sig dog ud fra mængden. Han har et lidt unikt pre-game ritual: Han spiser syltede agurker…! Og undervejs i kampen står menuen på saften fra de syltede agurker.

Towers glæder os meget til samarbejdet og kan ikke vente med at præsentere de tre nye Towers for TowerNation hjemme i Gentofte Sportspark, når 2019 sæsonen endelig kommer i gang.

 

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer