Towers forstærker den offensive linie

Af Jens Rørbye

Danske Simon van der Stelt slutter sig til Towers-truppen i vinterpausen forud for 2019-sæsonen. Den 25-årige offensive liniemand har både landsholds- og udlandserfaring.

Det er alment kendt, at et godt angreb fordrer en solid offensiv linie. Towers er derfor glade for at byde velkommen til Simon van der Stelt, som kommer med værdifuld erfaring som både guard og tackle. Med ni sæsonener i bagagen har Simons footballkarriere bragt ham fra Horsens Stallions via Limhamn Griffins i Sverige og senest til Søllerød Gold Diggers.

Photographer: Sofie Bruun, SBC

Dertil kommer en EM-slutrundedeltagelse i den rød-hvide landsholdsuniform. Simon deltog nemlig i EM i Finland i 2018. Det er med andre ord en spiller med erfaring fra en del forskellige systemer, som fremover trækker den lilla trøje over skulderbeskytteren.

”Jeg flytter til Towers for at få nye erfaringer både på nationalt og internationalt plan, hvilket jeg ved Towers kan tilbyde. Derudover er det en klub som bygger på danske talenter krydret med imports, hvilket jeg synes er fedt”, forklarer Simon om sin beslutning og fortsætter ”Jeg kender også en del af spillerne både som modstandere såvel som medspillere på landsholdet, hvor jeg blev positivt overrasket af motivationen og intensiteten af spillerne. Jeg føler jeg deler de samme egenskaber, hvilket interesserede mig.”

Towers’ træner, Peter Herbild, fremhæver specielt, at Simon kommer til at bidrage på en meget dygtig offensiv linie. ”Det er et glimrende match og Simon kommer til at slutte sig til en allerede stærk linie, som satser på at bygge videre på et godt 2018 og blive endnu bedre i 2019”, forklarer Herbild.

Photographer: Sofie Bruun, SBC

Mens vintermørket ligger tungt over landet og træningen foregår i styrkecenteret er det godt at huske på, hvad det hele skal føre hen imod. Og for Simon er målsætningen klar: ”Mine forventninger til sæsonen er at vise Europa, at det danske klubniveau har en styrke man skal respektere. Towers har allerede vist en forsmag sidste sæson, men jeg er sikker på vi kan gå længere. Det er denne fremgang, jeg gerne vil være en del af.”

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer