Towers lukker grundspillet med storsejr

Af Jens Rørbye

I den sidste kamp i grundspillet vandt Towers hele 58-0 over Odense Badgers. Dermed slutter Towers grundspillet med ti sejre i ti kampe. Forude venter nu semifinalen på hjemmebane d. 21. september.

Fotograf: Jakob Vels

Det var en kamp mellem to hold med forskellige forudsætninger, der lukkede og slukkede grundspillet. Copenhagen Towers som forsvarende Danmarksmestre. Nyoprykkede Odense Badgers. Towers med Nationalligaens første seed og ni sejre på kontoen. Badgers med to skrivebordssejre og en placering som Nationalligaens bundprop. Towers med 42 spillere omklædt. Badgers med 16.

Fotograf: Jakob Vels
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Resultatet blev også derefter, da Towers kunne notere sig en solid sejr på 58-0. Det var dog en kamp, som ikke kunne ændre på seedningen i slutspillet. Derfor lod Towers en del reserver få spillettid i størstedelen af kampen.

Det var en luksus, som Odense ikke kunne tillade sig, men de 16 spillere kan tage tilbage til Fyn med hovedet holdt højt. Det var et hårdt kæmpende og meget fair hold, som holdt kursen trods den meget hårde modstand.

Fotograf: Jakob Vels
Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Pudsigt nok var der mange røde tråde mellem Badgers og Towers. Running back Gustav Kjeldsen har tidligere spillet U19 og en enkelt sæson på eliteholdet for Towers. Og Badgers’ cheftræner Kenneth Corneliussen var cheftræner for Towers i starten af 2000-tallet. Og afslutningsvis kunne Towers’ tidligere linebacker Søren Farfar Knudsen se sin søn Mathias Knudsen Corneliussen spille for Badgers. Endda i samme trøjenummer som sin far; #54.

Fotograf: Karsten Rasch

Næste hjemmekamp på Gentofte Stadion er semifinalen mod enten Aarhus Tigers eller Aalborg 89ers, lørdag d. 21. september kl. 14:00. Hvem vi skal møde bliver afgjort i wild card kampene i næste weekend. Towers sidder dog over i første runde af slutspillet ligesom Nationalligaens nummer to, Søllerød Gold Diggers.

Se alle billeder af dagen på Towers Facebook side!

Photo: Michael Jensen/ Foto-Jensen

Kampens scoringer:

Quarter Hold Spiller Score
1 Towers Danny Higgins kast til Philip Nielsen. Will Sewell 2-point-løb ok 8-0
1 Towers Higgins kast til Mark Peters. 2-point forsøg mislykket 14-0
2 Towers Manuel Thicot løb. Mikkel Stilling 2-point-løb ok 22-0
2 Towers Frederic Grønhøj fumble returnering. 2-point-forsøg mislykket 28-0
2 Towers Anton Witmeur løb. Asger Mølbæk 2-point-løb ok. 36-0
3 Towers Thicot løb. Mølbæk 2-point-løb ok 44-0
4 Towers Lukas Ravn kast til Georgios Flokas. 2-point-forsøg mislykket 50-0
4 Towers Ravn kast til Peters. Thicot 2-point-løb ok 58-0

 

Fotograf: Jakob Vels
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer