Lilla tårne kom til Lyngby

”Det gør vi igen til næste år!”. Det var en god succes, da Copenhagen Towers U14/12/10-hold for første gange deltog, da handelsstandsforeningen lavede gadefest med Liv i Lyngby lørdag d. 7. september.

Foto: Pia Baagø Skat-Rørdam
Foto: Pia Baagø Skat-Rørdam

Konceptet var enkelt: 1 visitkort med gratis prøvetræning, u-spillere i fuldt udstyr til at dele dem ud, trænere, der gav børn på gaden muligheden for at prøve både udstyr, tackle en par Danmarksmestre eller øve kast og grib med flag- eller quarterback og så en god håndfuld frivillige forældre og formand Jakob til at kapre ”kunder” og smile til alle.

Foto: Jakob Vels
Foto: Jakob Vels

Og det virkede: Der var en lind strøm af både små og store drenge og piger fra Lyngby og omegn, der var igennem banen midt på Lyngby Hovedgade.

Foto: Jakob Vels
Foto: Jakob Vels

Og når der ikke var action på banen, så fyldte de lilla hjelme på U14s Kristoffer, Frederik, Noah, Lucas, Luca, Jakob og Bjørn godt op over hovederne i menneskemængden. Indimellem blev de tanket op med gode sager til at fortsætte indsatsen.

Foto: Jakob Vels
Foto: Jakob Vels

Vores U10-stjerne Kiko delte egenhændigt mindst 50 kort ud til alle de børn, han mødte i lårhøjde sammen med hårdtarbejdende William, Jakob Emil, Mathias, Orla og Christian, der tog sig formidabelt af interesserede fra gaden.

Foto: Jakob Vels

Frederik, Mads, Ashton og Andreas var i aktion hele dagen og viste som vanligt imponerende evner med at få særligt de lidt større drenge interesseret og de små til trygt at kaste sig mod nogle, der var 3 gange større end dem selv. Efter 6 timers brav indsats blev de afløst af trænere Daniel, Danny og Will på den improviserede forhindrings- og tacklebane og de kunne lukke og slutte Liv i Lyngby med de sidste potentielle spillere.

Foto: Jakob Vels
Foto: Jakob Vels

Undervejs fik vi besøg af de søde dansepiger, der blev lidt tændte på at cheere for Towers og arrangørerne af Liv i Lyngby, der var glade for at få et iøjnefaldende sportsindslag med på dagen.

Foto: Jakob Vels

Kl. 17:32 var bilen læsset af i klubhuset igen efter næsten 10 timers kampagne. Mission accomplished: Vi havde en fantastisk dag, hvor Towers blev præsenteret smukt – og vi havde 4 nye, skønne og dygtige drenge med til stævne allerede en uge efter.

Se alle billeder af en vidunderlig dag i Lyngby på Towers Facebook side.

 

 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on email
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer