Towers tager imod Aalborg 89ers i semifinalen

Af Jens Rørbye

Towers er endnu en gang gået igennem grundspillet uden nederlag. Det har udløst en semifinale på hjemmebane. Her venter Aab 89ers, som vandt i weekendens wild card runde.

Fotograf Michael Quist

Towers sejrsstime går tilbage til 15. april 2017 og er nu oppe på 32 kampe i træk i den hjemlige Nationalliga. Senest sejr var på hele 58-0 over Odense Badgers.

Aalborg sluttede grundspillet på Nationalligaens 4. plads med fem sejre i de 10 kampe. Det betød at de havde hjemmebane i wild card-runden mod Aarhus Tigers, hvilket de omsatte til en solid sejr på 60-34.

Fotograf Michael Quist

Det er i øvrigt andet år i træk, at 89ers besøger Towers Field på Gentofte Stadion i semifinalen. Sidste år kvalificerede Towers sig til Mermaid Bowl 30 med en sejr på 49-18 over nordjyderne.

Vi opfordrer vores fans til at komme til Gentofte Stadion tidligt. I år kan vi nemlig byde på en DM-finale i flag football, som optakt til semifinalen i Nationalligaen. Årets Dannebrog Bowl, den 16. i rækken, er et nordsjællandsk opgør mellem Søllerød Gold Diggers og Allerød Armadillos.

Fotograf Michael Quist

Towers eget flaghold måtte forlade semifinalen mod Gold Diggers med et ultrasnævert nederlag på 41-40 i de allersidste sekunder. Dermed gik Towers glip af muligheden for at spille Dannebrog Bowl på hjemmebane.

Semifinalen spilles på Gentofte Stadion lørdag d. 21. september kl. 14:00, mens Dannebrog Bowl spilles kl. 12:15. Portene åbnes kl. 11:00.

Som sædvanlig står Ronaldos klar med grillen og serverer flæskestegssandwich og pølser, mens Tap It er klar med drikkevarer i alle afskygninger. Towers egen salgsbod med kage, kaffe og ikke mindst officielt Towers-fanudstyr står selvfølgelig også klar.

Fotograf Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer