Towers tager imod Aalborg 89ers i semifinalen

Af Jens Rørbye

Towers er endnu en gang gået igennem grundspillet uden nederlag. Det har udløst en semifinale på hjemmebane. Her venter Aab 89ers, som vandt i weekendens wild card runde.

Fotograf Michael Quist

Towers sejrsstime går tilbage til 15. april 2017 og er nu oppe på 32 kampe i træk i den hjemlige Nationalliga. Senest sejr var på hele 58-0 over Odense Badgers.

Aalborg sluttede grundspillet på Nationalligaens 4. plads med fem sejre i de 10 kampe. Det betød at de havde hjemmebane i wild card-runden mod Aarhus Tigers, hvilket de omsatte til en solid sejr på 60-34.

Fotograf Michael Quist

Det er i øvrigt andet år i træk, at 89ers besøger Towers Field på Gentofte Stadion i semifinalen. Sidste år kvalificerede Towers sig til Mermaid Bowl 30 med en sejr på 49-18 over nordjyderne.

Vi opfordrer vores fans til at komme til Gentofte Stadion tidligt. I år kan vi nemlig byde på en DM-finale i flag football, som optakt til semifinalen i Nationalligaen. Årets Dannebrog Bowl, den 16. i rækken, er et nordsjællandsk opgør mellem Søllerød Gold Diggers og Allerød Armadillos.

Fotograf Michael Quist

Towers eget flaghold måtte forlade semifinalen mod Gold Diggers med et ultrasnævert nederlag på 41-40 i de allersidste sekunder. Dermed gik Towers glip af muligheden for at spille Dannebrog Bowl på hjemmebane.

Semifinalen spilles på Gentofte Stadion lørdag d. 21. september kl. 14:00, mens Dannebrog Bowl spilles kl. 12:15. Portene åbnes kl. 11:00.

Som sædvanlig står Ronaldos klar med grillen og serverer flæskestegssandwich og pølser, mens Tap It er klar med drikkevarer i alle afskygninger. Towers egen salgsbod med kage, kaffe og ikke mindst officielt Towers-fanudstyr står selvfølgelig også klar.

Fotograf Michael Quist
Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på email
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer