Towers Flag vinder Halloween Bowl 2019

Af Andreas Meyer-Juhlin

Towers Flaghold trodsede efterårs blæsten og stillede kampklar op på kunstgræsbanerne i Valby. Anledningen var offseason turneringen Halloween Bowl, der var arrangeret af Copenhagen Tomahawks.

På Towers’ hold var der en god blanding af rutinerede kræfter og nytilkommende, som for første gang skulle få muligheden for at repræsentere de stolte lilla og hvide traditioner i Towersuniformen.
I gruppespillet mødte Towers først et meget velspillende Punyeta-hold. De er et helt nyopstartet hold, som forventes at dominere i næste års Flag 1. Division. Det lod Towers sig ikke forstyrre af, og det blev til en sejr på 12-7. I anden kamp i gruppespillet vandt Towers 25-6 over Aarhus Frogs, og dermed sikrede Towers sig førstepladsen i gruppen.

Derefter stod den på semifinalen mod Moody Bunch – et traditionsbåret hold, som har en historik, der går helt tilbage til de spæde år for flagfootball i Danmark. Den lange historik skulle dog ikke komme Moody Bunch til gav, og Towers cementerede sejren med hele 20-6.

Foto: Andreas Meyer-Juhlin

Sidst på eftermiddagen skulle finalen spilles mod KFB Foxes. Det var en tæt kamp, men Towers trak det længste strå og besejrede Foxes med 18-7. Således kunne Towers kalde sig mestre i kampen om Halloween. Takket være en stærk holdindsats og vinderinstinkt.

Kunne du tænke dig at prøve flagfootball, så træner Towers senior flagfootball hver torsdag kl. 18.30-20.00 og Ungdoms-flagfootball hver torsdag kl. 17.30-18.30 på kunstgræsbanen K2, Ved Stadion 6, bag den store p-plads i Gentofte Sportspark.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer