Ejendomsmægler Jesper Nielsen bliver sponsor for Copenhagen Towers!

Af Jakob Munksgaard

Copenhagen Towers er stolte af, at have indgået en samarbejdsaftale med ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen. Det er primært Towers ungdomsafdeling som får glæde af samarbejdet, hvor Jesper Nielsen går ind og støtter ungdomsarbejdet økonomisk. Aftalen betyder blandt andet, at Jesper Nielsen støtter med de nye uniformer til U19 holdet, der vil få ejendomsmæglerens logo på trøjerne. Man vil også kunne se Jesper Nielsen’s logo på bandereklamerne, når Towers elitehold spiller hjemme på Gentofte Stadion.

Jesper Nielsen er et stærkt brand med ønske om en anderledes tilgang til, hvordan boligsælgere kan få mest muligt ud af deres hjem. De har afdelinger i Charlottenlund, Holte, Kongens Lyngby og på Frederiksberg, men sælger og udlejer huse samt lejligheder i hele Københavns- og Nordsjællandsområdet. Der er flere butikker på vej i 2020.

I Towers er man naturligvis glade for aftalen og formand Jakob Munksgaard ser store perspektiver for samarbejdet, da der er mange lighedspunkter mellem den måde klubben kører ungdomsarbejdet på, og den måde Jesper Nielsen kører sin forretning på. ”Jesper Nielsen prøver at gøre tingene på deres egen måde, og har en anderledes tilgang til salg og kundeoplevelser end andre i ejendomsmæglerbranchen. Det samme gør vi i amerikansk fodbold, hvor vi får ting til at lykkedes, som traditionelle sportsgrene ikke er så gode til. Vi er eksempelvis gode til at inkludere mobbe ofre og børn med diagnoser. Vi får børn, der føler sig ekskluderet i andre sportsgrene, til at føles sig værdsat og som en del af holdet i amerikansk fodbold” udtaler Jakob Munksgaard.

Hos Jesper Nielsen er der ifølge filialchef for Charlottenlundafdelingen Michelle Dahl Andersen også glæde over aftalen. ”Vi er stolte af at støtte en klub som Towers. Ligesom vi går efter at give vores kunder den bedste oplevelse, går Towers efter at give deres spillere en god oplevelse og give de unge glæden ved spillet. Vi ser store ligheder med os, da Towers konstant er med til at udvikle og præge amerikansk fodbold. Towers elitehold sætter konstant nye standarder for hvad danske hold kan præstere, og det er vi stolte af at være en del af” udtaler Michelle Dahl Andersen.

Forhåbentlig er aftalen med til, at mesterskabstrofæet i år finder hjem til Gentofte. Så hvis du går med salgstanker eller skal ud og købe hus kan vi kun opfordre til at benytte Jesper Nielsen.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer