30 år og nærmest voksen

Af Jens Rørbye

Når 2020-sæsonen bliver sparket i gang d. 4. april, så er det ikke blot endnu en sæson, der går i gang. Det er Towers’ 30-års jubilæumssæson.

Vi glæder os til at fejre jubilæet i løbet af året. Der vil være forskellige begivenheder, såsom den altid traditionsrige Friday Night Football-kamp mod Søllerød Gold Diggers. I år finder den sted 21. august – dagen efter selve 30-års fødselsdagen.

TowerNation kan også glæde sig til bogen “PURPLE HEARTS – Copenhagen Towers igennem 30 år”, som udkommer i november, hvor Towers holder den årlige afslutningsfest, Award Aften. Bogen bliver en historisk rejse igennem de 30 år som er gået. Selvfølgelig med masser af billeder, anekdoter og andet godt. Det er aldrig for tidligt at sikre sig julegaven til enhver med purple blod i årerne.
For øvrigt: alle indtægter af bogen gå ubeskåret til Towers ungdoms afdeling!

Der er sket meget i de snart 30 år. Klubben er vokset fra et enkelt hold på senior-niveau til snart otte hold fordelt på alle aldersgrupper fra U10 og opefter samt både flag og tackle football.

Klubben har også gennemgået flere generationer, sådan at de tidligste Towers spillere i dag sidder på tribunen og ser deres børn spille for den selvsamme klub.

Udenfor kridtstregerne har klubben gennemgået måske den allerstørste udvikling. Der findes i dag en stor skare af frivillige, fans og forældre, som alle er med til at gøre Towers til noget helt andet end hvad vi var for 30 år siden. Andre ting har til gengæld ikke ændret sig det mindste.

Følg med på vores website og sociale medier. Man ved aldrig, hvad der dukker op.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer