Endelig – Towers kamp på Gentofte Stadion

Af Jakob Munksgaard

Vi har ventet længe, men nu sker det endelig: Towers sæsonen 2020 går i gang i Nationalligaen. Vi starter sæsonen med en ”Friday Night” storkamp mod lokalrivalerne fra Søllerød Gold Diggers fredag d. 14. august kl. 19.

Coronaen satte en brat stopper for forårssæsonen, hvor vi ellers havde en række spændende kampe. Så det er 10 måneder siden sidste kamp, og Towers har ventet længe på at revanchere sidste års nederlag i Mermaid Bowl. Holdet har dog trænet under corona restriktioner siden maj, så der er ingen tvivl om, at det bliver et toptændt Towers hold, der endelig kommer i kamp. Holdet har set godt ud under træningen, og målet i år er igen klart. Mermaid Bowl trofæet skal tilbage til Towers.

På grund af corona restriktioner vil der kun blive lukket 350 tilskuere ind til kampen, og vi forventer, at billetterne hurtigt bliver udsolgt. Vi anbefaler derfor folk til hurtigt at købe deres billet online, da vi ellers ikke kan sikre, at der vil være adgang til kampen. Vi forventer ikke, at det vil være muligt at købe adgang ved indgangen. Vi vil løbende informere om billetsalget, og om vi eventuelt kan få lov til at lukke yderligere tilskuere ind.

Foto: Nini Skjoldager Andersen

Som altid vil Ronaldo være til stede og sælge sine legendariske flæskestegssandwich og pølser, og der kan købes øl, vand, kaffe og kage ligesom Towers merchandisebod vil være åben.

Vi ser frem til at byde velkommen til en kort og spændende 2020 sæson.

Du kan købe din billet online her.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer