Støt Towers når du sælger bolig!

Ejendomsmægler Jesper Nielsen har hele året støttet Towers – også gennem den svære coronatid, og nu kan du gøre dit for at de støtter Towers endnu mere.

Hver gang Copenhagen Towers henviser en kunde til Jesper Nielsen’s afdeling i Charlottenlund, vil Jesper Nielsen øge sin støtte til Copenhagen Towers.

Afdelingen i Charlottenlund sælger huse og lejligheder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, så du behøver ikke bo i Charlottenlund for at komme med i denne ordning. De sælger alle former for bolig  – lige fra en lille lejlighed til et stort hus. Jesper Nielsen hjælper alle med at få solgt deres bolig og gør det på deres helt egen måde.

For at støtte Towers er det vigtigt, at salget går gennem Jesper Nielsen’s Charlottenlund afdeling. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte Filialchef Michelle Dahl Andersen på telefon: 88446026 eller email: md@jerspernielsen.dk.
Husk at sige, at I kommer fra Copenhagen Towers.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer