Friday Night ahead!

Copenhagen Towers og ejendomsmægler Jesper Nielsen ser frem til, at byde velkommen til årets Friday Night lokalopgør mod Søllerød Gold Diggers.

Kampen er udsolgt, så der vil ikke blive solgt billetter ved indgangen.

Kampen kan ses på stream.

Vi er desværre underlagt en lang række restriktioner, som vi håber I vil følge. Forhåbentlig kan vi ved god opførsel, og ved at være et godt eksempel, snart få flere tilskuere til amerikansk fodbold i Danmark.

Når I ankommer til stadion er alt ikke som det plejer:
– Ved ankomst bedes i have billetten klar enten i print eller på telefonen, så den hurtigt kan blive scannet og I får adgang til stadion.
– I bedes finde en siddeplads med det samme og blive på den siddeplads til kampen er slut. – Man kan selvfølgelig gå i boderne eller på toilettet. Men ellers bedes I blive siddende under hele kampen.
– Hvert andet sæde på tribunerne er spærret for at skabe afstand. Respekter dette og brug ikke de afspærrede siddepladser.
– I bedes sidde på en af de to tribuner. Hvis I vil sidde udenfor tribunerne skal I sidde på medbragte stole I må ikke sidde på jorden eller på et tæppe.
– I bedes forlade stadion straks efter kampen, og der må ikke interagere med spillerne. DET ER STRENGT forbudt at gå ind på banen, da vi så ikke overholder begrænsningen på 100 aktører.

På grund af forsamlingsforbuddet på 100 mand er der minimal betjening i boderne. Vi beder jer derfor respektere, at der kan være kø, og venligst holde afstand hvis I står i kø.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer