Are you ready for some football?

Af Jens Rørbye

Efter en ufrivillig, men nødvendig, pause er der endelig Towers football på Gentofte Stadion igen. Vi tager imod Søllerød Gold Diggers i den traditionsrige, årlige Friday Night Football-kamp fredag d. 14. august.

Bedre sent end aldrig siger man, og det passer for alvor på 2020 sæsonen i Nationalligaen. Det er mange år siden at en dansk sæson har budt på sæsonstart i midten af august, men sådan er det i år.

Foto: Nini Skjoldager Andersen

I Towers glæder vi os til gengæld enormt til at åbne sæsonen mod netop det hold, som vi allerhelst vil spille mod, nemlig vores ærkerivaler fra Søllerød. Kampene mod Gold Diggers byder næsten altid på intens football, hvor hvert spil gælder.

Det gælder i år mere end nogensinde før, hvor sæsonen kun er på fire kampe i grundspillet. Hvis Towers skal tilbage til Mermaid Bowl og kæmpe om endnu et Danmarksmesterskab, så er kampen mod Gold Diggers afgørende.

Foto: Nini Skjoldager Andersen

Fredagens brag giver debut til to nye spillere i den lilletrøje. Quarterback Calvin Stitt fra England og wide receiver MJ Williams fra USA har ventet utålmodigt på endelig at få lov til at gå på banen foran Tower Nation.

Desværre kan vi kun tage imod 400 tilskuere, p.g.a. de gældende Corona-regler og kampen er allerede udsolgt. Til gengæld byder vi på et stream af kampen på QStream. Kick-off er kl. 19:00.

Foto: Nini Skjoldager Andersen
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Del på Facebook
Del på Twitter
Del via email
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer