Ubesejrede U19 får revanche mod Gold Diggers

Søndag d. 30. maj tog Copenhagen Towers U19 hold imod lokalrivalerne fra Søllerød Gold Diggers, i en tæt kamp, der først skulle se sig helt afgjort i kampens sidste minut.

Af Towers Media

Begge hold skulle lige se hinanden an, før tavlen kunne lyse op med dagens første point. På Gold Diggers’ 3. drive ryger snappet over hovedet på SGD QB #2 Hjalte Dencher, hvilket resulterer i en Safety og dermed 2-0 til Towers.

Martin Due med bolden – Foto: Michael Jensen / FotoJensen

Få spil senere udnytter Towers QB #6 Oscar Ahle momentum, og finder WR #4 Martin Due i endzone på et 22-yard touchdown kast i ned midten af banen (2pa no-good). 8-0 til Towers.

Et par drives senere finder SGD RB #33 Magnus Nørgaard et hul med et flot cutback og løber urørt til en 19-yard touchdown (2pa no-good). 8-6 til Towers.

SGD fanger Towers på hælene med et onside kick, men begge hold skiftes endnu en gang til at punte, indtil Towers RB #2 August Lillie åbner op for en af dagens store performances. Towers rykker stille og roligt bolden 49 yards ned af banen, men formår ikke at sætte flere point på tavlen før halvlegs-fløjtet lyder. 8-6 til Towers efter 2 quarters.

“Vores drenge gør det fint i dag – Vi ved hvilke fejl der skal arbejdes på i løbet af ugen, inden næste kamp. Men udviklingen går uden tvivl i den rigtige retning, og med et tyndt depth chart i dag, og bagende sol, så er vi fint tilfredse.

Vi er meget stolte af vores kaptajner i dag – stor cadeau til August Lillie og Phillip Balslev, som stort set spiller hele kampen på begge sider af bolden. Men det var helt klart et team win, også takket være fed support fra tilskuerne.” siger Head Coach Christian Lisby.

Anden halvleg blev åbnet med tre stærke løb fra RB #2 August Lillie, og afsluttet med et

Philip Balslev med bolden – Foto: Michael Jensen/ FotoJensen

17-yard touchdown kast fra QB #10 Albert Storr-Hansen til TE #21 Phillip Balslev (2pa good – Pass – QB #10 Albert Storr-Hansen til TE #21 Phillip Balslev). 16-6 til Towers.

De to BGI Akademi Wolves alumni August Lillie og Magnus Nørgaard fortsatte herefter hver deres store dag med lange og stærke løb, som endnu en gang resulterede i en 64-yard SGD Touchdown fra RB #33 Magnus Nørgaard (2pa good – Pass – QB #2 Hjalte Dencher til FB #15 Luke Bennett). 16-14 til Towers i starten af 4. quarter.

Victor Soler-my med bolden – Foto: Jesper Nielsen

Det finder Towers sig dog ikke i, og tre spil senere finder Towers QB #6 Oscar Ahle sin TE #87 Victor Soler-my på en kort crossing-rute over midten, der urørt finder endzone til en 50-yard Towers touchdown (2pa good – Run – QB#6 Oscar Ahle). 24-14 til Towers.

Men igen igen, kan man ikke hvile på laurbærrene når SGD RB #33 Magnus Nørgaard har bolden i hænderne. Fem spil senere ser vi Nørgaards topfart på et tålmodigt 49-yard touchdown løb (2pa no-good). 24-20 til Towers.

SGD forsøger sig med endnu et onside kick, som lukkes hurtigt ned fra Towers #88

Towers defense i aktion – Foto: Michael Jensen / FotoJensen

Frederik Degn, og dermed et godt udgangspunkt til Towers offensiv.

Towers RB #2 August Lillie får på dagen samlet 174 yards på 15 carries og 1 reception sammen, samt ansvaret for at løbe uret ud. Med 1:08 tilbage i 4. quarter står Towers med deres egen skæbne i hænderne på 4. down og 4 yards to-go. Det udnytter Towers QB #10 Albert Storr-Hansen, som finder WR #4 Martin Due 9 yards nede af banen, og dermed kunne Towers nyde revanchen fra sidste år, da SGD tog sejren i 2020 sæsonens sidste kamp.

Tusind tak til alle tilskuere, fotograf og dommere for dagens U19-brag.

Næste U19 kamp er på søndag d. 6. juni kl. 14.00 ude mod Frederikssund Oaks (Adresse: Bonderupvej 2, 3600 Frederikssund) – Vi håber at se alle lilla fans til endnu en action-packed søndag.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer