Hvem skal være de næste Purple Legends?

Towers’ egen Hall of Fame; Purple Legends, tager imod nomineringer til Purple Legends årgang 2021. Alle kan nominere en tidligere spiller, træner eller frivillig.

Hvem skal være de næste, som modtager det purple/hvide armbånd, som kendtegner en

Michael Boeds Purple Legend-armbånd – Foto: Jens Rørbye

Purple Legend? Du kan være med til at bestemme, hvem som kommer i betragtning. Send nomineringer til klubben via Jens Rørbye, som er formand for udvælgelsesudvalget, på pr@copenhagen-towers.dk. Husk begrundelse. Vi tager imod nomineringer til og med 27. juni.

For at komme i betragtning til Purple Legends skal man opfylde nogle krav:

  • Spillere skal have spillet på Towers’ elite/seniorhold i minimum fem år og have været ude af sporten i mindst tre år
  • Trænere skal have fungeret som træner på et Towershold (elite eller ungdom) i minimum fem år og kan optages straks når deres trænerkarriere i Towers er slut
  • Frivillige skal have bidraget i Towers i mindst fem år og kan optages mens de stadig er aktive

Towers bød i 2019 velkommen til de tre første Purple Legends i klubbens historie: QB Michael Boed, WR Jens Bo Fraek og tidligere formand Martin Ægidius.

Årgang 2020 er blevet valg og de nye medlemmer er orienteret, men pga Corona måtte vi udsætte den officielle ceremoni til i år. Derfor præsenterer vi årgang 2020 i pausen af hjemmekampen mod Triangle Razorbacks lørdag d. 21. august og årgang 2021 i pausen af hjemmekampen mod Søllerød Gold Diggers lørdag d. 4. september.

Formålet med Purple Legends er at hædre klubbens historie og nogle af de mennesker, som har været med til at forme klubben gennem ekstraordinære bidrag. Læs mere på vores webside.

Towers Legends årgang 2019 hilser på TowerNation – Photo: Per Falkeborg
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer