Towers vender tilbage til europæiske kampe

Julen er glædens tid og en tid, hvor man får gode gaver. Towers glæder os over igen at skulle spille CEFL-turneringen mod de bedste hold i Europa og byde TowerNation på en europæisk hjemmekamp på Towers Field.

Af Jens Rørbye

For Towers åbner turneringen d. 23. april på Towers Field i Gentofte, hvor vi tager imod de svenske mestre Örebro Black Knights. Vinderen af kampen går videre til næste runde på udebane mod legendariske Schwäbisch Hall Unicorns. 

CEFL-turneringen er en af Europas ældste og rummer traditionelt de største og bedste klubber i hele Europa. I år deltager 13 klubber fra 11 lande. De fleste er nationale mestre, mens andre er regerende CEFL-mestre og europæiske power-houses. 

Feltet i 2022 er:

Badalona Dracs, Spanien (mestre)

Belgrade SBB Vukovi, Serbien (mestre)

Budapest Wolves, Ungarn (mestre)

Calanda Broncos, Schweiz (mestre)

Copenhagen Towers, Danmark (mestre)

Danube Dragons Vienna, Østrig (mestre)

Flash de La Courneuve, Frankrig

LG OLED Las Rozas Black Demons, Spanien (vice-mestre)

Moscow Spartans, Rusland (mestre)

Örebro Black Knights, Sverige (mestre)

Parma Panthers, Italien (mestre)

Schwäbisch Hall Unicorns, Tyskland (vice-mestre og CEFL Bowl XV mestre)

Thonon Black Panthers, Frankrig (2019 mestre)

Unicorns, Broncos og Panthers er top-seedede og sidder over i første runde. De øvrige hold mødes i en knock-out runde inden de går videre. 

Skulle Towers gå videre til en udekamp mod Unicorns i nærheden af Stuttgart, løber kampen af stablen d. 7. maj. Semifinaler og finalen bliver planlagt, så de passer til de hjemlige turneringer for de hold, som når så vidt. I første omgang er semifinalerne planlagt til 4. juni, mens CEFL Bowl XVI er planlagt til 25. juni. 

For formand Jakob Munksgaard er deltagelsen i CEFL et kærkomment gensyn: “Som danske mestre er der intet bedre end at få mulighed for at måle os mod europæiske tophold. Og som værter for Danmarks bedste fans er det fantastisk at kunne byde TowerNation velkommen til en CEFL-kamp på hjemmebane.”

Hold øje med vores webside og Facebook-side for billetinformation og kick-off tid

Örebro Black Knights mod Towers på Gentofte Stadion 20. maj 2014 – Foto: Michael Quist
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer