GLADSAXE STADION: Towers – Razorbacks 18. juni spilles på Gladsaxe Stadion

Lørdag d. 18. juni kl. 12 spiller Towers hjemme mod Triangle Razorbacks, men kampen spilles på Gladsaxe Stadion og ikke som normalt på Gentofte Stadion

Årsagen til flytningen er at Gentofte Stadion er ved at få lagt nyt kunstgræs og derfor er Towers tvunget til at søge anden hjemmebane, og her er valget faldet på Gladsaxe Stadion.  Det er der en god grund til ifølge Towers formand Jakob Munksgaard:

”Da vi fandt ud af at vi ikke kunne spille i Gentofte var Gladsaxe Stadion vores første prioritet. Vi var selv med til at arrangere Mermaid Bowl der i 2019, og sidste år var vi med-arrangør af en A-landskamp på Gladsaxe Stadion. Begge gange oplevede vi en rigtig god bane og gode forhold for tilskuerne. Så vi er ikke i tvivl om at spillere og tilskuere oplever gode forhold”.

Towers gør meget for at det skal ligne en hjemmekamp i Gentofte. ”Vi rykker hele set up´et til Gladsaxe, så man selvfølgelig kan få Ronaldos legendariske flæskestegssandwich. Vi samler alle tilskuerne på den ene langside hvor der er godt udsyn fra tilskuerpladserne, så jeg er sikker på at alle får en god oplevelse”, fortsætter Jakob Munksgaard

I 2019 mødte Towers netop Triangle Razorbacks i Mermaid Bowl på Gladsaxe Stadion. En kamp som Razorbacks vandt efter en gyserafslutning. I oktober 2021 spillede Danmark A-landskamp mod Østrig i Gladsaxe, og her var der mange Towers spillere med i landsholdstruppen. Desværre løb østrigerne med sejren. Så Towers spillerne har revanche til gode på det stadion, og mon ikke de vil gøre alt for at få brudt den stime.

Kampen blev flyttet til Gladsaxe med hjælpe fra både Gentofte og Gladsaxe kommune, og Towers formanden er glad for samarbejdet: ” Jeg vil gerne sende en stor tak til både Gentofte og Gladsaxe kommune for at hjælpe os med at finde et godt sted at afvikle kampen. De var heldigvis lydhøre for, at vi skal have gode forhold for tilskuerne samtidig med at vi har forpligtelser overfor tv, så de kan levere et godt produkt”, afslutter Jakob Munksgaard

Køb billet til kampen med det samme.

Towers defense mod Triangle Razorbacks på Gladsaxe Stadion i Mermaid Bowl 31 i 2019. Foto: Per Falkeborg
Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer