Towers flytter hjemmekamp mod Søllerød Gold Diggers

På grund af ombygning af kunstgræsbanen på Gentofte Stadion er Copenhagen Towers desværre nødt til at finde et andet stadion til rivalopgøret mod Søllerød Gold Diggers lørdag d. 13. august kl. 12.00

Af Jakob Munksgaard

Valget er faldet på Gold Diggers hjemmebane, så Towers får hjemmebane på Rundforbi Stadion på Egebækvej 111 i Nærum.

Køb din billet med det samme. På grund af flytningen af kampen har Towers sænket billetpriserne, så du kan komme ind for 50 kr. hvis du køber billetten online. Børn under 12 år kommer gratis ind.

Ifølge Towers formand Jakob Munksgaard har det været svært at finde et egnet sted, der lever op til kravene om at der skal være plads til tv-produktion, så Sport Live kan vise kampen direkte, herunder skal der være plads til kameraer og kommentatorer. Disse krav lever Rundforbi Stadion op til. ”Vi har en tv-aftale vi skal leve op til, så der skal være plads til tv-produktion, kommentatorer og sendevogne, og derudover vil vi gerne give tilskuerne ordentlige forhold. Det var desværre ikke muligt at spille på Gladsaxe Stadion som vi gjorde sidst, og vi har sammen med Gentofte Kommune kigget på andre stadions i nærområdet. Det har vist sig at den bedste løsning var på Rundforbi Stadion ikke langt fra Gentofte Stadion. Vi rykker hele Towers-showet derop, så man selvfølgelig kan få Ronaldos legendariske flæskestegssandwich, og vi vil gøre alt for at det bliver som en normal hjemmekamp på Gentofte Stadion” uddyber Towers formanden.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer