Towers må igen rykke hjemmekamp – denne gang til træningsbanen!

Ombygningen af kunstgræsbanen på Gentofte Stadion trækker ud, så Copenhagen Towers er desværre nødt til igen at finde et andet sted at spille en hjemmekamp.

Af Jens Rørbye

Denne gang er det Nationalligakampen mod Aalborg 89ers, lørdag d. 27. kl. 12:30, som vi er tvunget til at flytte. Da det ikke har været muligt at finde et stadion hvor kampen kan spilles, er vi henvist til at spille på vores træningsbane i Gentofte Sportspark tæt på Gentofte Stadion.

Køb din billet til kampen i forvejen her.  

Ifølge Towers formand Jakob Munksgaard har det været umuligt at finde et stadion der vil huse en amerikansk fodboldkamp selvom Gentofte kommune har hjulpet med at søge efter egnede steder.

”Vi er kede af ikke at have siddepladser til vores kamp på lørdag, men det var desværre ikke muligt at finde et ledigt stadion. Når det sagt er vi glade for at spille i vante omgivelser på en bane vi træner på året rundt” udtaler Towers formanden inden han uddyber ”Når det er sagt vil tilskuerne få en helt anden oplevelse hvor man kommer tæt på spillet, og virkelig kan opleve hvor hurtigt det går, så tilskuerne skal nok få en stor oplevelse”.

Vi vil da også gøre meget for at få den normale hjemmebanestemning med fra stadion få hundrede meter væk. ”Ronaldo er tilbage med sin legendariske flæskestegssandwich, og jeg er sikker på at det vil skabe en intim atmosfære for tilskuerne at stå tæt på banen, hvor man virkelig kan høre tacklingerne” fortsætter Jakob Munksgaard. Sidst Towers spillede en Nationalliga-hjemmekamp på træningsbanen var i 2018, da stadion var optaget af et stort UNICEF arrangement. Ellers var det specielt under ombygningen af Gentofte Stadion fra 2014 til 2016 at VI spillede på kunstgræsbanen kaldet K2. I 2015 var der 600 tilskuere til vores 25-års jubilæumskamp mod Søllerød Gold Diggers, så der har før været relativt mange tilskuere til en kamp på træningsbanen.

Airtox - Sponsor for Copenhagen Towers
Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer Towers' fotografer